Lees voor

Vacatures en stageplaatsen

  Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van iedereen die in Twente woont, werkt en verblijft? Dan is een baan bij Veiligheidsregio Twente misschien iets voor jou. Wij zijn een slagvaardige en dynamische organisatie die qua werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houdt met ontwikkelingen in de samenleving. Onze gespecialiseerde medewerkers krijgen veel ruimte voor initiatieven.

   

   

  Actuele vacatures staan op de website Twentse Kracht. Kijk op de website of er een interessante vacature voor jou bij zit.

  Let op, ook interne vacatures staan op Twentse Kracht. In dat geval kun je alleen reageren als je bij een van de Twentse overheden werkt.

  Via onze LinkedIn pagina blijf je altijd op de hoogte van de laatste vacatures.

    

  Stageplaatsen

  Veiligheidsregio Twente biedt veel ruimte aan studenten om stage te lopen. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een brief met CV naar personeel@vrtwente.nl.

   

   

  Terug naar boven

  Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.