Lees voor

Cijfers

  Regionaal coronavirus dashboard

  GGD Twente volgt de ontwikkelingen van COVID-19 in de regio Twente. Op de website van Twentse Gezondheidsverkenning (TGV) worden twee keer per week de actuele Twentse coronacijfers over testen, besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens. Voor heel Twente en waar mogelijk ook op gemeenteniveau.

  Bekijk hier de coronacijfers in het regionale coronadashboard

  GGD Twente voert om de zes weken in samenwerking met RIVM onderzoek uit welke impact de coronacrisis heeft op Twentenaren. In het onderzoek wordt ingegaan op het gedrag van mensen, wat zij vinden van de gedragsmaatregelen, de bereidheid tot testen en hoe het fysiek, mentaal en sociaal met ze gaat. 

  Bekijk hier de uitkomsten van het onderzoek 'impact coronavirus' in het regionale dashboard 


  Landelijk coronavirus dashboard

  Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. Met deze informatie kunnen zo snel mogelijk signalen van nieuwe oplevingen worden opgepikt. 

  Bekijk hier het landelijk coronadashboard

  Bekijk hier de actuele situatie in veiligheidsregio Twente op het landelijke dashboard 

  Het dashboard laat actuele cijfers zien over het coronavirus in Nederland. Die informatie komt van het RIVM, de GGD’en en de ziekenhuizen. Op het dashboard is bijvoorbeeld te zien hoeveel mensen getest zijn op corona en hoeveel daarvan besmet zijn.

  Terug naar boven

  Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.