Lees voor

Overzicht actuele nieuwsberichten

Hier vind je een overzicht van recente nieuwsberichten.

Overzicht coronamaatregelen per 25 september 2021

Er zijn genoeg mensen gevaccineerd om de coronamaatregelen te versoepelen. 1,5 meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen, heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

14-09-2021

Lees meer

10 studenten aan de slag!

Op 1 september zijn 10 studenten gestart met hun stage of afstudeeropdracht binnen de Veiligheidsregio Twente. Hieronder stellen zij zich voor.

 

07-09-2021

Lees meer

De werkdag van ... Sylvia Huis in 't Veld

De komende periode laten we verschillende collega’s van Veiligheidsregio Twente aan het woord over hun werk. Deze maand geeft collega Sylvia Huis in ‘t Veld een inkijkje in haar werkzaamheden als Regiocoördinator Veiligheid voor het Platform IVZ.

27-08-2021

Lees meer

Reizen naar Duitsland

Nederland is vanaf 8 augustus 2021 geen risicogebied meer voor Duitsland. Je moet nog wel bij aankomst een coronabewijs kunnen overleggen. Dit mag een negatief testresultaat, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs zijn.

 

08-08-2021

Lees meer

De werkdag van ... Paul Visscher

De komende periode laten we verschillende collega’s van Veiligheidsregio Twente aan het woord over hun werk. We willen zo graag laten zien wat we als Veiligheidsregio allemaal doen. Deze maand geeft collega Paul Visscher een inkijkje in zijn werkzaamheden.

28-07-2021

Lees meer

Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.