Lees voor

Overzicht actuele nieuwsberichten

Hier vind je een overzicht van recente nieuwsberichten.

Coronamaatregelen in Duitsland

De coronamaatregelen en regels voor het grensverkeer in Nederland en Duitsland worden voortdurend aangepast aan de actualiteit. Lees in het volledige bericht meer actuele informatie over maatregelen in Duitsland.

31-03-2021

Lees meer

Vacature bij de GHOR: Adviseurs COVID (1,6 fte)

Ben jij iemand die goed onder druk kan werken en makkelijk prioriteiten kan stellen? Werk je graag samen met veel verschillende partijen? En wil je meehelpen aan de bestrijding van de COVID-19 crisis? Dan hebben we binnen GHOR Twente, onderdeel van Veiligheidsregio Twente, een mooie functie voor jou. We zijn namelijk op zoek naar twee enthousiaste adviseurs COVID!

25-03-2021

Lees meer

Maatregelen tegen Corona blijven gelden

De besmettingen met het coronavirus nemen toe. Het aantal coronapatiënten op de intensive care stijgt. De derde golf begint zichtbaar te worden. Daarom wordt het huidige pakket maatregelen verlengd.
Dit pakket wordt in ieder geval verlengd tot 20 april. Op 13 april vindt er opnieuw een persconferentie plaats om te bespreken wat er na 20 april mogelijk is. 

23-03-2021

Lees meer

Verslag COVID-19 VRT

Via een aparte webpagina doet de voorzitter VRT verslag over de periode van 6 maart tot 1 december 2020 conform artikel 40 Wet veiligheidsregio's. Hierin staat onder andere welke besluiten er m.b.t. de COVID-19 crisis zijn genomen, wat de maatregelen waren en wat de belangrijke gebeurtenissen zijn geweest.

12-03-2021

Lees meer

Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.