Lees voor

Overzicht actuele nieuwsberichten

Hier vind je een overzicht van recente nieuwsberichten.

Het werk van ... Ilse Sanders

Regelmatig laten we een collega van Veiligheidsregio Twente aan het woord over zijn of haar werk. Zo willen we graag laten zien wat we als Veiligheidsregio allemaal doen. Deze maand geeft collega Ilse Sanders een inkijkje in haar werkzaamheden als procesmanager bij Kenniscentrum Mensenhandel Twente, onderdeel van het Zorg- en Veiligheidshuis Twente. 

23-11-2021

Lees meer

Zorg voor elkaar en zorg voor jezelf

Vrijdag is er tijdens de persconferentie geen fijne boodschap meegegeven. De nieuwe maatregelen die nodig zijn, zijn pittig. Dit heeft weer impact op heel veel levens. Een makkelijke oplossing is er helaas niet.

18-11-2021

Lees meer

Besmettingen moeten omlaag: strengere regels om contacten te beperken

Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Besmettingen ontstaan door contacten tussen mensen. Om elkaar, en vooral de kwetsbare mensen in onze samenleving, beter te beschermen tegen de sterk toegenomen aanwezigheid van het virus, komen er aanvullende maatregelen.

12-11-2021

Lees meer

Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.